GARAGEDEUREN

GARAGEDEUR IN ÉÉN DAG VOLLEDIG INGEBOUWD EN AFGEWERKT.

Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is aangepast naar uw wensen. De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar. Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle garagedeuren van Zon Visie zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

TYPE GARAGEDEUREN

NOVOFERM SECTIONAALDEUREN

Een belangrijke reden om een sectionaaldeur van Novoferm te kiezen is de ruimtebesparing die het zowel binnen als buiten oplevert. Aangezien de panelen naar boven schuiven als u de deur opent, kunt u uw garage optimaal benutten en heeft u maar weinig ruimte nodig op de oprit. En niet onbelangrijk: u hoeft zich geen zorgen te maken over de robuustheid, isolatiewaarde of veiligheid. Dit is allemaal gegarandeerd dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, dubbele isolatie en een uitstekende afwerking.

Duoport

NOVOFERM DUOPORT

Het comfort van onze dubbele openslaande garagedeuren staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om makkelijk naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze. En  de tochtvrije en isolerende functies van deze deuren zorgen voor een prettige en gezonde omgeving. 

NOVOFERM KANTELDEUREN

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Alle Novoferm kanteldeuren zijn praktisch in gebruik, bieden een hoge veiligheid en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding. 

Momenteel zijn er twee types leverbaar. Type Komfort tot 3 meter breed en type Magnum tot 5 meter breed. Gebruikt u uw garage als hobbyruimte? Dan is de Easyport variant een leuke optie voor u. Dit product garandeert namelijk hoogwaardige isolatie door de 20 mm dikke sandwichpanelen. 

NOVOFERM ELEKTRISCHE GARAGEDEUR

Stel: het regent flink. U rijdt lekker droog in de auto naar huis om vervolgens in de regen te moeten uitstappen voor het openen van de garagedeur… Niet echt ideaal. Het alternatief? Een elektrische garagedeur. De deur opent dan met een handzender, vingerafdrukscan of code. Handig als u bijvoorbeeld een groot gezin heeft en niet talloze sleutels in omloop wilt brengen.

 

In iedere individuele situatie wordt het Novoport systeem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en worden montageobstakels uitgesloten. Bovendien wordt er opbergruimte aan het plafond gecreëerd. 

NOVOFERM GARAGEDEUREN MET LOOPDEUR

Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van een garagedeur met loopdeur. Een loopdeur in je garagedeur is namelijk mooi, veilig en een slimme manier om je garage energiezuiniger te maken. Maar ervaar vooral ook het gemak ervan. Even snel je grasmaaier of je fiets pakken? Hiervoor is een loopdeur de ideale comfortabele oplossing als je lekker veel naar buiten wil. Ga makkelijk eerst de garage in voor je het huis weer betreedt. Zo kan garage ook worden gebruikt als extra bijkeuken en hou je de temperatuur stabieler. 

NOVOFERM ALUPORT

Steeds vaker voegen mensen de garage bij het huis. Het is namelijk een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

Zonvisie leverancier van

Onze merken