GARAGEDEUREN

GARAGEDEUR IN ÉÉN DAG VOLLEDIG INGEBOUWD EN AFGEWERKT.

Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is aangepast naar uw wensen. De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar. Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle garagedeuren van Zon Visie zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

TYPE GARAGEDEUREN

HAROL ROLPOORT.

Het poortblad bestaat uit geprofileerde, dubbelwandige en volgeschuimde aluminium lamellen die perfect tegen een stoot bestand zijn. Met onze rolpoorten kan je een oppervlak tot wel 15m2 degelijk afsluiten. Ideaal voor bedrijven en industriële panden. 100% maatwerk is geen loze belofte. Onze rolpoorten worden perfect afgesteld op de maten en noden van jouw pand.
Keuze uit een ruim assortiment aan energiezuinige buismotoren die vlot en eenvoudig te bedienen zijn via handzender, smartphone of tablet.

HAROL RH600 ROLHEK.

Wanneer het op kwaliteit aankomt, kent een Harol-rolhek zijn gelijke niet. Met geëxtrudeerde aluminium lamellen en zware aluminium profielen staat het onwrikbaar in zijn geleiders. Ook de ophefbeveiliging behoort tot de beste in haar soort. Met onze rolpoorten kan je een oppervlak tot wel 24m2 degelijk afsluiten. Ideaal voor grote etalages en doorgangen. 100% maatwerk is geen loze belofte. Onze rolpoorten worden perfect afgesteld op de maten en noden van jouw pand. Keuze uit een ruim assortiment aan stille en energiezuinige buismotoren die vlot en eenvoudig te bedienen zijn via handzender, smartphone of tablet.

SP1000 THERMO.

Deze sectionaalpoort scoort ongezien hoog op vlak van isolatie en luchtdichtheid. Vanaf de eerste dag geniet je van een aangenaam klimaat in je garage én bespaar je op je energiefactuur. Dat biedt mogelijkheden. Jouw garage als speel- of werkruimte, het wordt plots een aantrekkelijker idee.

Aangename temperatuur in de garage door hoogste isolerend vermogen op de markt. Terugverdientijd van 3 jaar (meerprijs t.o.v. een standaard poort) door te besparen op de energiefactuur. Energie-efficiënt materiaal met een U-waarde van 0,78 W/m2K, wat een verbetering is van 22% in vergelijking met een standaardpoort (1,03 W/m2K). Met klasse 4 de hoogste luchtdichtheid op de markt (klasse 4 ≤ 3 m3/m2u luchtverlies).

Zonvisie leverancier van

Onze merken