OVER ZONVISIE

Welkom bij Zonvisie.

Het verhaal achter Zonvisie.

Zonvisie is ontstaan door jaren ervaring in de zonwering op te doen bij diverse opdrachtgevers. Hierdoor heeft zonvisie veel kennis opgedaan van de prijs/kwalitieit verhouding van vele merken. Zonvisie heeft hier een kleine selectie uitgehaald waar deze voor staat en garandeert dat de klant jaren lang plezier heeft van het gekozen product, welke het ook betreft.

 

Zonwering bestaat in eindeloos veel soorten, overkappingen, rolluiken, zip-screensparasolsuitval en knikarmschermen en een selectie aan SPF doeken. Fijn dat u kunt kiezen, maar het maakt de zoektocht ook ingewikkeld. Want wat past bij uw woning? Goedkope zonwering garandeert beschimmelde zonneschermen, roestige rolluiken of verbleekte doeken op uw scherm of screen, dit wilt u niet. De door ons aangeboden merken garanderen dat deze ongemakken niet voorkomen in het gekozen product.

 

Zonvisie werkt uitsluitend met bezoek aan huis, hierdoor kan uw situatie persoonlijk worden beoordeeld en het beste advies worden gegeven, door deze  aanpak is er geen teleurstelling achteraf, er wordt met u meegedacht over uw wensen. Na het huisbezoek krijgt u een overzichtelijk berekening toegezonden met hierin de prijsopgave van de door u gekozen wens(en).

ZON VISIE

Onze aanpak

1

DESKUNDIG ADVIES AAN HUIS

Zonvisie werkt uitsluitend met bezoek aan huis, hierdoor kan uw situatie persoonlijk worden beoordeeld en het beste advies worden gegeven.

2

WIJ KOMEN ALLES OPMETEN

Alles wordt nauwkeurig opgemeten zodat alle producten die geplaatst gaan worden 100% passen.

3

MONTAGE NIEUWE ZONWERING

Nadat alles klopt en geleverd is komt ZONVISIE uw nieuwe zonwering monteren zodat u kun gaan genieten.

TEVREDEN KLANTEN

Onze klanten zeggen...