PERGOLAZONWERING

ELKE DAG TERRASJESWEER

Wil je een knus zitplekje in je tuin, of ben je uitbater van een horecazaak met terras? De pergola’s met zonwerend doek bieden op beide situaties een antwoord. Zonwering aan je huis is al lang geen overbodige luxe meer. Door de klimaatveranderingen is het nu meer nodig dan ooit. Met een pergola heb je een prachtige overkapping voor in je tuin. We hebben vrijstaande pergola’s en pergola’s die je aan de muur kunt bevestigen. 

 

 Zowel de Duostore als de Terrasoverkapping bieden beschutting tegen zon en regen. Je kan het geheel nog aangenamer maken met extra verwarming en verlichting. Noem ons gerust de sfeermakers van het terras.

TYPE PERGOLA'S

VERSUZ.

Deze instapklare buitenleven oplossing heeft een bekroond, ‘hybrid’ design dat prima geschikt is voor zowel klassieke als moderne woningen. Met zijn aanpasbare, superslanke voetpalen van slechts 6,5 cm past de Versuz op elk terras. De Versuz kan uitgebreid worden met geïntegreerde ledverlichting voor nog meer luxe en comfort. Uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertje in de geleiders waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven. Dankzij de volledig gesloten kast, zijn de doeken beschermt tegen weer en wind.

Specificaties.

Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren.

Acryldoek

Specificaties.

Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren.

Acryldoek

DUOSTORE.

Onder de vrijstaande Duostore hou je gegarandeerd het hoofd koel. Deze innovatie is het resultaat van onze jarenlange ervaring met het knikarmscherm, Intussen een klassieker. De Duostore combineert twee
van deze hoogst kwalitatieve schermen, verwerkt in een stevig aluminium frame.
Elk onderdeel is speciaal vervaardigd met het oog op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Het robuuste frame is opgetrokken uit verzinkt staal, de zijdelingse knikarmschermen maken we stevig vast met roestvrij stalen schroeven. Dankzij het innovatieve Clip-on Clip-off profiel bevestigen we het doek schroefloos op de oprol-as. Resultaat: een knappe, gestroomlijnde look! Het verschil tussen een zonwering en een Harol-zonwering. Het verschil tussen op je terras zitten en op je terras genieten.

Zonvisie leverancier van

Onze merken