EEN IDEALE UITKOMST

PERGOLAZONWERING.

Met een knikarmscherm heb je al de voordelen van de zomer, zonder de nadelen. Zonwering aan je huis is al lang geen overbodige luxe meer. Door de klimaatveranderingen is het nu meer nodig dan ooit. Daarom pakt Harol uit met een gloednieuw gamma knikarmschermen die voldoen aan de hedendaagse noden.

 

Al onze schermen zijn bestand tegen windweerstandsklasse 2 (windkracht 5). De vernieuwde armen zijn getest op 25.000 cycli, of 25 jaar lang 2 keer open en toe per dag. Dankzij het invisibly wired profiel zijn de kabels uit verzinkt staal mooi weggewerkt in de armen.
De nieuwe generatie Harol-knikarmschermen bestaat uit 3 verschillende collecties: Minimal, Elegant en Curved. Binnen elke collectie heb je keuze uit verschillende uitvoeringen. Door de extra opties stel je jouw tent samen naar jouw stijl en jouw behoeften.

TYPE PERGOLA'S

VERSUZ.

Deze instapklare buitenleven oplossing heeft een bekroond, ‘hybrid’ design dat prima geschikt is voor zowel klassieke als moderne woningen. Met zijn aanpasbare, superslanke voetpalen van slechts 6,5 cm past de Versuz op elk terras. De Versuz kan uitgebreid worden met geïntegreerde ledverlichting voor nog meer luxe en comfort. Uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertje in de geleiders waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven. Dankzij de volledig gesloten kast, zijn de doeken beschermt tegen weer en wind.

Specificaties.

Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren.

Acryldoek

Specificaties.

Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren.

Acryldoek

DUOSTORE.

Onder de vrijstaande Duostore hou je gegarandeerd het hoofd koel. Deze innovatie is het resultaat van onze jarenlange ervaring met het knikarmscherm, Intussen een klassieker. De Duostore combineert twee
van deze hoogst kwalitatieve schermen, verwerkt in een stevig aluminium frame.
Elk onderdeel is speciaal vervaardigd met het oog op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Het robuuste frame is opgetrokken uit verzinkt staal, de zijdelingse knikarmschermen maken we stevig vast met roestvrij stalen schroeven. Dankzij het innovatieve Clip-on Clip-off profiel bevestigen we het doek schroefloos op de oprol-as. Resultaat: een knappe, gestroomlijnde look! Het verschil tussen een zonwering en een Harol-zonwering. Het verschil tussen op je terras zitten en op je terras genieten.

Zonvisie leverancier van

Onze merken