BUITENLEVEN

ALUMINIUM OVERKAPPINGEN..

Zonvisie levert op maat gemaakte overkappingen geheel naar eigen wens en voor elke situatie.

TYPE OVERKAPPINGEN

VERANDAZONWERING.

Zonvisie heeft verschillende verandazonwering systemen voor zowel op als onder de veranda. Het voornaamste verschil is de ritstechniek. De rits zorgt voor een strakker doek en voorkomt afhangende zijkanten en lichtinval tussen het doek en de geleider. De opensystemen kunnen bij grotere overspanning worden voorzien van een tussenrol om doorhanging van het doek te voorkomen.

PERGOLAZONWERING.

U denkt er aan een scherm aan uw woning te bevestigen maar deze is door de zwakte van uw muur niet mogelijk of u zoekt gewoon naar een scherm met een zeer grote doekoppervlakte, dan is een pergolazonwering de ideale uitkomst. Deze is aan elke muur te bevestigen met een maximale doek oppervlak van maar liefst 30m2. Door de ritstechniek heeft deze ook een hoge wind bestendigheid waardoor deze niet snel naar binnen hoeft. Zonvisie heeft diverse modellen en zijn in vrijwel elke RAL-Kleur te leveren.

VRIJSTAANDEZONWERING.

U denkt er aan een veranda aan uw woning te bevestigen maar bent u er bang voor dat er minder licht binnen komt wanneer u een veranda aan uw woning bevestigd, dan  is een pergolazonwering uit de patiogamma de ideale uitkomst. Zonvisie heeft diverse merken en soorten terrasoverkappingen welke vrijstaand of vast aan uw woning kunnen worden gemonteerd. Al deze hebben de mogelijkheid om compleet open te kunnen schijven en uitgebreid te worden met zijdelingse screens of schuifwanden zodat u nog lang na kunt genieten.

Zonvisie heeft diverse modellen en zijn in vrijwel elke RAL-Kleur te leveren.

TR850 TERRASOVERKAPPING.

De Harol TR 850 terrasoverkapping is speciaal ontworpen voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakten. Ze laat u toe om zowel bij zonneschijn als bij regenweer uw cliënteel beschutting te bieden op uw terras: de terrasoverkapping biedt niet alleen schaduw, maar ook een droog plekje tijdens een enorme plensbui. Met de zijdelingse bescherming van doeken bent u slagregen te slim af. Als handelaar geeft u met de Harol TR 850 terrasoverkapping extra cachet en standing aan uw etablissement. Brouwerijen pikken hun graantje mee door de terrasoverkapping te beschilderen met hun publiciteit. Deze Harol TR 850 terrasoverkapping kan ook voor privégebruik aanbevolen worden.

WINDSCHERM SL400.

Wanneer je gezellig buiten de tafel dekt, waaien je kaarsen dan steeds uit? De SL400 is je sfeerredder. Het is een handige zijdelingse windstopper die eenvoudig te monteren en te bedienen is. Het beschermt je tegen wind en zon en geeft je extra privacy. Bovendien valt deze windstopper perfect af te stemmen op je knikarmscherm qua kleur en doek. Dit niet automatisch scherm spant het doek op door middel van trekveer uit hoogwaardig aluminium. Met dit scherm kan je een deel van je terras veilig afsluiten voor kinderen of dieren dankzij het kinderslot. Het verschil tussen een wind-zonnescherm en een Harol-windzonnescherm. Dankzij de zijdelingse positie kan dit scherm redding bieden tegen zon en wind op de meest vervelende plekjes van je terras. Het wordt nog extrahandig in combinatie met een uitvalscherm of terrasoverkapping.

BZ 700 BUITENJALOEZIE.

Daglicht kan te allen tijden optimaal worden ingezet met maximale inkijkbescherming. Met de mogelijkheid om de bovenste en onderste lamellen apart in te stellen. Deze buitenjaloezie is even eenvoudig te installeren als een voorzetrolluik. De kast wordt namelijk voor het raam gemonteerd. De lamellen zijn eenvoudig te reinigen dankzij de hoogwaardige aluminiumuitvoering. In de zomer zorgt de luchtcirculatie ervoor dat warmteoverdracht wordt vermeden. In de winter zorgt een luchtkussen bij gesloten jaloezieën voor warmtebehoud en isolatie. De buitenjaloezie is niet alleen mooi, maar ook enorm efficiënt. De innoverende lamel zal bij een deuk automatisch terugplooien in zijn oorspronkelijke positie. Zo geniet jij steeds van onberispelijke lamellen.

BZ1000 BUITENJALOEZIE.

Daglicht kan te allen tijden optimaal worden ingezet met maximale inkijkbescherming. Met de mogelijkheid om de bovenste en onderste lamellen apart in te stellen. Deze buitenjaloezie is eenvoudig te installeren met kabelbegeleiding en afdekkap of in de spouw met geleiderail. Zo wordt het systeem verdoken geïnstalleerd in de gevel. De lamellen zijn zeer eenvoudig te reinigen dankzij de hoogwaardige aluminiumuitvoering. In de zomer zorgt de luchtcirculatie ervoor dat warmteoverdracht wordt vermeden. In de winter zorgt een luchtkussen bij gesloten jaloezieën voor warmtebehoud. Deze windstabiele uitvoering is conform EN13659 (windweerstandsklasse tot 80 km/uur).

Zonvisie leverancier van

Onze merken