ZONWERING

EXCLUSIEVE ZONWERING

Mooi weer is zalig, maar soms wil je liever het comfort van de schaduw. Schadelijke uv-stralen hebben er iets mee te maken. En die Dame Blanche op je terras die minder snel smelt misschien ook. Zonwering lijkt eenvoudig, maar is dat allerminst. Hoever je wilt overkappen, de ruimte die je hebt, vorm van je muur, de stijl en kleur van je scherm, geïntegreerde verlichting of niet, het soort doek … allemaal dingen die bepalend zijn voor je keuze. Daarover denken wij bij Zonvisie graag met je mee.

TYPE ZONWERING

UITVALSCHERMEN.

Het uitvalscherm is nog altijd een populaire buitenzonwering. Uitvalschermen zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren en leent zich uitstekend voor projectmatige toepassing.

KNIKARMSCHERMEN.

Knikarmschermen zorgen voor comfortabele zonwering vanuit de veilige box. Cassetteschermen zijn bijzonder goed beschermde schermen met scharnierarmen of telescopische armen. In gesloten toestand beschermt de elegante en corrosiebestendige aluminiumcassette het doek tegen omgevingsinvloeden zoals neerslag, storm of ook vervuiling.

SCREENS.

Een Rits-screen is een zeer populaire zonwering. Naast het effectief weren van zonnewarmte biedt een screen visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Een ritsscreen is uitermate geschikt voor toepassing op grote hoogten.

ROLLUIKEN.

Een rolluik moet sterk zijn in dingen niet doen: je kamer laten afkoelen in de winter. Of ze te fel laten opwarmen in de zomer. Geluid binnenlaten. Of inbrekers toegang geven. Dankzij onze rolluiken kan jij andere dingen wél doen. Rolluiken moeten handig zijn, en gemakkelijk om te installeren. Tijdens de bouw of later bij een renovatie. Onze rolluiken sluiten naadloos aan bij je woning, welke stijl je ook kiest.